«Η σημασία της ενίσχυσης της εμπιστοσύνης στη διαμεσολάβηση»

Διαδικτυακό σεμινάριο από τον Σύνδεσμο Διαμεσολαβητών Κύπρου

Ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβητών Κύπρου, παρουσιάζει το διαδικτυακό σεμινάριο, «Η σημασία της ενίσχυσης της εμπιστοσύνης στη διαμεσολάβηση», που φιλοξενεί η Infocredit Professional Education, στις 3 Δεκεμβρίου 2020, στις 17:00 μ.μ.-18:00 μ.μ. Το σεμινάριο με εισηγητή τον διεθνώς καταξιωμένο διαμεσολαβητή / διαπραγματευτή κύριο Willem Meuwissen, στοχεύει στην ανάδειξη του ρόλου της ορθής διαμεσολάβησης και τη σημασία της στις εμπορικές σχέσεις.  

Ο κύριος ομιλητής του διαδικτυακού σεμιναρίου κ. Willem Meuwissen, ειδικός στη διαπραγμάτευση και διαμεσολάβηση είναι δικαστής του Εμπορικού Εταιρικού Δικαίου και ακινήτων. Είναι μόνιμο μέλος της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Διαμεσολάβησης του Βελγίου και μέλος της Επιτροπής ADR της Flemish Bar Association. Είναι επίσης συγγραφέας πολλών δημοσιεύσεων που αφορούν το Εμπορικό Δίκαιο και τη Διαμεσολάβηση. Ο Willem Meuwissen διορίζεται τακτικά ως μεσολαβητής, τόσο από τα δικαστήρια όσο και από ιδιώτες σε σημαντικές εμπορικές και εργασιακές διαφορές.

Χαιρετισμό θα απευθύνει επίσης ο κ. Θεόδωρος Κρίγγου, Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαμεσολαβητών Κύπρου,.

Το διαδικτυακό σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες που θέλουν να ενισχύσουν τις δυνατότητες τους στη διαπραγμάτευση και διαμεσολάβηση. Οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με πρακτικές που οδηγούν σε ένα ειρηνικό και προσοδοφόρο εργασιακό περιβάλλον κτίζοντας μακροχρόνιες συνεργασίες αμοιβαίου οφέλους.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Η εγγραφή είναι απαραίτητη. Για εγγραφή, κάντε κλικ εδώ ή στείλτε email στο [email protected].  

Περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 22398000.