ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΤΟ 2ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΤΟ 2ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβητών Κύπρου, σε συνεργασία με την Infocredit Professional Education, παρουσίασε την διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Από τη θεωρία στην πράξη της διαμεσολάβησης: Βέλτιστες πρακτικές και λάθη προς αποφυγή από τη διεθνή εμπειρία» στις 26 Μαΐου 2021, στις 17:00 μ.μ.-18:00 μ.μ.

Το σεμινάριο έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν πρακτικές συμβουλές που μπορούν να αξιοποιήσουν οι διαμεσολαβητές ώστε να προωθήσουν πρακτικά τη διαμεσολάβηση και να προσελκύσουν περισσότερες υποθέσεις, με βάση τη διεθνή εμπειρία από διαφορετικές χώρες και συγκριτική προσέγγιση για την Κύπρο. Αναλύονται επίσης, βέλτιστες πρακτικές που οδηγούν σε καλύτερα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αλλά και πρακτικές προς αποφυγή, μέσα από παραδείγματα πραγματικών διαμεσολαβήσεων.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου ήταν η κα Ελένη Χαραλαμπίδου, νομικός και διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια στην Κύπρο και την Ελλάδα.

Για να παρακολουθήσετε το διαδικτυακό σεμινάριο on demand, πατήστε εδώ.

Το διαδικτυακό σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες που θέλουν να ενισχύσουν τις δυνατότητες τους στη διαπραγμάτευση και διαμεσολάβηση και στο ευρύ κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Σύνδεσμο Διαμεσολαβητών Κύπρου, επισκεφθείτε: https://www.mediation.org.cy/.

Για περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο επικοινωνήστε με την Infocredit Professional Education στο τηλ. 22 398 055 (κα Εύη Σταύρου), ή μέσω email [email protected].  

Διοργανωτής: Σύνδεσμος Διαμεσολαβητών Κύπρου, Hosted by: Infocredit Professional Education

Η Infocredit Professional Education (IPE) είναι εγκεκριμένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης από την ΑνΑΔ και αποτελεί μέρος του κορυφαίου παρόχου διαχείρισης επιχειρηματικών πληροφοριών Infocredit Group.

Admin