ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ «ΑΠO ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ: ΒΕΛΤΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ»

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ «ΑΠO ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ: ΒΕΛΤΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ»

Ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβητών Κύπρου σας προσκαλεί στην Διαδικτυακή Συζήτηση με θέμα: «Από τη θεωρία στην πράξη της διαμεσολάβησης: Βέλτιστες πρακτικές και λάθη προς αποφυγή από τη διεθνή εμπειρία» από την κα Ελένη Χαραλαμπίδου, Διαμεσολαβήτρια & Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών.

Πληροφορίες

26 Μαΐου 2021, 17:00-18:00, Online (Zoom Platform).

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Η εγγραφή είναι απαραίτητη.

Πρόγραμμα

16:45-17:00     Σύνδεση με Πλατφόρμα

17:00-17:05     Εισαγωγή από Συντονιστή

Μελίνα Καραολή, Αντιπρόεδρος, Σύνδεσμος Διαμεσολαβητών Κύπρου.

17:05-17:10     Χαιρετισμός

Θεόδωρος Κρίγγου, Πρόεδρος, Σύνδεσμος Διαμεσολαβητών Κύπρου

17:10-17:45     Διαδικτυακή συζήτηση: «Από τη θεωρία στην πράξη της διαμεσολάβησης: Βέλτιστες πρακτικές και λάθη προς αποφυγή από τη διεθνή εμπειρία»

Ελένη Χαραλαμπίδου, Διαμεσολαβήτρια & Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών.

17:45-18:00     Ερωτήσεις και Συζήτηση

18:00               Ολοκλήρωση

Περίληψη Παρουσίασης

Η παρουσίαση δίνει πρακτικές συμβουλές που μπορούν να αξιοποιήσουν οι διαμεσολαβητές για να προωθήσουν πρακτικά τη διαμεσολάβηση και να προσελκύσουν περισσότερες υποθέσεις, με βάση τη διεθνή εμπειρία από διαφορετικές χώρες και συγκριτική προσέγγιση για την Κύπρο. Παράλληλα, η παρουσίαση εστιάζει σε βέλτιστες πρακτικές που οδηγούν σε καλύτερα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αλλά και πρακτικές προς αποφυγή, μέσα από παραδείγματα πραγματικών διαμεσολαβήσεων.

Σύντομο Βιογραφικό

Η Ελένη Χαραλαμπίδου είναι νομικός, διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια στην Κύπρο και την Ελλάδα και εκπαιδεύτρια διαμεσολαβητών και διαπραγματευτών. Μετεκπαιδεύτηκε στη διπλωματία (MA Diplomacy) και στις διεθνείς εμπορικές διαπραγματεύσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Εξειδικεύεται στην επίλυση εμπορικών και διεθνών διαφορών, έχει ιδρύσει την Enconsensus Solutions και είναι διαμεσολαβήτρια στα διεθνή πάνελ του ADR Point και του ADR Center Global, ενώ είναι Senior Fellow του Weinstein International Foundation για την προώθηση της διαμεσολάβησης. Έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 800 διαπιστευμένους διαμεσολαβητές και διοργανώνει συχνά ενημερωτικές κι εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες για την Εναλλακτική Επίλυση Διαφορών.

Εγγραφή

Για εγγραφή στείλτε όνομα και επίθετο στο email [email protected]

Στοιχεία Επικοινωνίας: Infocredit Group, τηλ: 22398242 (κα Έυη Σταυρού)

Οργανωτής: Σύνδεσμος Διαμεσολαβητών Κύπρου

Hosted by: Infocredit Professional Training

Admin