Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προσέλκυσε το διαδικτυακό σεμινάριο “Επίλυση Διαφορών σε Οικογενειακές Υποθέσεις”

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προσέλκυσε το διαδικτυακό σεμινάριο “Επίλυση Διαφορών σε Οικογενειακές Υποθέσεις”

Το σεμινάριο διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Διαμεσολαβητών Κύπρου

Το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Επίλυση Διαφορών και Συγκρούσεων σε Οικογενειακές Υποθέσεις» που διοργανώθηκε στις 14 Απριλίου 2021 στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού προσέλκυσε πάνω από 80 συμμετέχοντες από διάφορους κλάδους και τα σχόλια που απέσπασε ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Το σεμινάριο διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμος Διαμεσολαβητών Κύπρου, σε συνεργασία με την Infocredit Professional Education.

Οι συμμετέχοντες της διαδικτυακής συζήτησης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον θεσμό της Οικογενειακής Διαμεσολάβησης, για τις βασικές αρχές και αξίες του θεσμού, την δυναμική που αναπτύσσεται σε μια οικογένεια λόγω της αλληλεπίδρασης των μελών της και την  σημασία της κατανόησης της δυναμικής των οικογενειακών συγκρούσεων από τον Οικογενειακό Διαμεσολαβητή. Παρουσιάστηκε επίσης μια σφαιρική εικόνα των διαφόρων θεωρητικών μοντέλων και προσεγγίσεων Οικογενειακής Διαμεσολάβησης.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου ήταν η κα Νίκη Μαυροκορδάτου, Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών και Συμβουλευτική Ψυχολόγος.

Για να παρακολουθήσετε το διαδικτυακό σεμινάριο on demand, πατήστε εδώ.

Το διαδικτυακό σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες που θέλουν να ενισχύσουν τις δυνατότητες τους στη διαπραγμάτευση και διαμεσολάβηση και στο ευρύ κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Σύνδεσμο Διαμεσολαβητών Κύπρου, επισκεφθείτε: https://www.mediation.org.cy/.  

Διοργανωτής: Σύνδεσμος Διαμεσολαβητών Κύπρου, Hosted by: Infocredit Professional Education

Η Infocredit Professional Education (IPE) είναι εγκεκριμένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης από την ΑνΑΔ και αποτελεί μέρος του κορυφαίου παρόχου διαχείρισης επιχειρηματικών πληροφοριών Infocredit Group.

Admin